"Der er ingen stærkere kraft end at give børn muligheden for at lære." - Pernille Kruse Madsen, Stifter, Human Practice Foundation.

August Berg er viet til at gøre en forskel i andres liv og dele tidens gave gennem uddannelse. For at opnå denne vision har August Berg indgået et partnerskab med Human Practice Foundation, en dansk non-profit organisation, som brænder for at udbyde kvalitetsuddannelser i Asien og Afrika. Den første skole der bliver bygget gennem dette partnerskab, er Akadeli Grundskolen i Mount Kenya, hvor August Berg ikke blot ombygger skolen, men også forbedrer sanitetsfaciliteterne og giver adgang til drikkevand.

For hvert ur der sælges, giver vi sammen et barn i Asien eller Afrika 6 måneders kvalitetsuddannelse, og for hver 20.000 ure der sælges, bygger vi en skole.

Målet er at skabe reel forandring for børn, deres familier og deres samfund i hele Asien og Afrika. Vær med til at give tidens gave ved også at få dit eget og dine nærmestes navne malet på den skole, vi bygger sammen.

“Jeg mener af hele mit hjerte, at man må starte med at sikre uddannelse til alle, hvis man vil skabe reelle forandringer. Og det er nu, vi skal skabe den forandring ude i verden, og hvis vi står sammen om det, er det muligt. Vores ambition er at give alle, specielt børn, tidens gave i form af muligheder for at kunne leve deres liv med lidenskab, selvtillid og formål.” -

Anders Peter Sauerberg, Grundlægger, August Berg.