Skal du returnere en ønsket vare?

Vi forstår, at tingene kan ændre sig, og nogle gange kan man ikke bruge sit køb alligevel, og vil derfor gerne have sine penge tilbage. Eller måske havde du en ændret mening omkring farverne og ønsker at bytte din vare. Bare rolig, så længe en vare stadig er i den oprindelige stand, tager vi imod returneringer, med forbehold for reglerne fra August Berg Pte Ltd.

Her er nogle af reglerne. Vi prøver at holde dem korte:

Personlige ure er udelukket fra ombytning, refusion eller udskiftning.

Hvis du returnerer en vare, og anmoder om refundering/bytte inden for 30 dage efter modtagelse af varen, Vi giver dig en fuld tilbagebetaling på den originale betalingsmetode, eller tilbyder dig en ombytning til et andet af vores produkter. Vi sigter mod at tilbagebetale dine penge inden for 14 dage efter modtagelse af den returnerede vare.

Af hensyn til miljøet, hvor titusindvis af onlineordrer sendes og returneres hver dag, har vi besluttet ikke at tilbyde gratis returforsendelse. I stedet giver vi dig en god beskrivelse af vores produkter, materialer, størrelser og pasform, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt mere præcist. Hvis du er i tvivl om et produkt, er du meget velkommen til at kontakte os. Bemærk derfor venligst, at vi ikke vil overtage forsendelsesomkostningerne for refunderede varer, medmindre varen er defekt. Derudover vil vi ikke være ansvarlige for eventuelle ekstra toldgebyrer, der pålægges i destinationslandet (hvis nogen). 

Vi ved, at tiden går hurtigt, så hvis du returnerer en vare, og anmoder om tilbagebetaling inden for 31 og 45 dage efter modtagelsen, giver vi dig et August Berg-gavekort på det beløb, der svarer til den pris, du betalte for varen.

Alle returnerede varer skal returneres i deres originale stand og emballage, hvis det er muligt, herunder også varemærkater.

Vi forstår, at du gerne vil prøve dine ure uden for vores butikker, men hvis en vare, der returneres til os, er beskadiget, slidt eller i en dårlig stand, kan vi ikke give dig en refundering, og vi bliver således muligvis nødt til at sende den tilbage til dig (og bede dig om at dække leveringsomkostningerne). Alle genstande kontrolleres ved retur.

Hvad så derefter?

Vi accepterer ikke returnering af uønskede varer efter den returperiode, der er angivet ovenfor. Hvis du prøver at returnere varen efter denne, sender vi den muligvis tilbage til din standardleveringsadresse og beder dig om at dække leveringsomkostningerne.

 

Bevis for forsendelse

Sørg for, at du får bevis for forsendelse, da pakken er dit ansvar, indtil den er hos os. Vores returadresse is 2 Alexandra Road, Delta House, #07-04, Singapore 159919