Servicevilkår
VILKÅR OG BETINGELSER
August Berg Pte Ltd ejer og driver dette websted. Dette dokument styrer dit forhold til August Berg ("Websted"). Adgang til og brug af dette websted og de produkter og tjenester, der er tilgængelige via dette websted (samlet "Tjenesterne") er underlagt følgende vilkår, betingelser og meddelelser ("Servicevilkårene"). Ved at bruge Tjenesterne accepterer du alle Servicevilkårene, som vi kan opdatere fra tid til anden. Du skal tjekke denne side regelmæssigt for at bemærke alle ændringer, vi måtte have foretaget i Servicevilkårene.

Adgang til dette websted er tilladt midlertidigt, og vi forbeholder os retten til at tilbagetrække eller ændre tjenesterne uden varsel. Vi er ikke ansvarlige, hvis dette websted af en eller anden grund på noget tidspunkt ikke er tilgængeligt. Fra tid til anden kan vi begrænse adgangen til nogle dele eller hele dette websted.

Dette websted kan indeholde links til andre websteder ("Links"), som ikke drives af August Berg. August Berg har ingen kontrol over de tilknyttede websteder og påtager sig intet ansvar for dem eller for noget tab eller skade, der måtte opstå som følge af din brug af dem. Din brug af de tilknyttede websteder er underlagt betingelserne for brug og service på ethvert sådant websted.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
Vores fortrolighedspolitik, der angiver, hvordan vi bruger dine oplysninger, kan findes på www.augustberg.com/pages/privacy-policy. Ved at bruge dette websted accepterer du den behandling, der er beskrevet der, og garanterer, at alle data leveret af dig er nøjagtige.

FORBUD
Du må ikke misbruge dette websted. Det er ikke tilladt at: begå eller tilskynde til en strafbar handling; overføre eller distribuere en virus, trojaner, orm, logikbombe eller andet materiale, der er ondsindet, teknologisk skadeligt, i strid med tilliden eller på nogen måde stødende eller uanstændigt; hacke noget aspekt af tjenesten; korrumpere data; forårsage irritation for andre brugere; krænke rettighederne til enhver anden persons ejendomsret; sende uopfordret reklamemateriale eller reklamemateriale, ofte benævnt "spam"; eller forsøge at påvirke ydelsen eller funktionaliteten af computerfaciliteter på eller adgang til dette websted. Overtrædelse af denne bestemmelse udgør en strafbar handling, og August Berg vil rapportere enhver sådan overtrædelse til de relevante lovhåndhævende myndigheder og afsløre din identitet til dem.

Vi er ikke ansvarlige for tab eller skade forårsaget af et distribueret angreb, vira eller andet teknologisk skadeligt materiale, der kan inficere dit computerudstyr, computerprogrammer, data eller andet proprietært materiale på grund af din brug af dette websted eller din download af materiale, der er lagt ud på et websted, der er knyttet til det.

INTELLEKTUEL EJENDOM, SOFTWARE OG INDHOLD
De intellektuelle ejendomsrettigheder i al software og indhold (inklusiv billeder), der stilles til rådighed for dig på eller gennem dette websted forbliver August Bergs eller dets licensgivere og er beskyttet af ophavsretlige love og traktater over hele verden. Alle sådanne rettigheder forbeholdes af August Berg og dets licensgivere. Du kan gemme, udskrive og vise det indhold, der leveres udelukkende til dit eget personlige brug. Du har ikke tilladelse til at offentliggøre, manipulere, distribuere eller på anden måde gengive, i noget tænkeligt format, noget af indholdet eller kopierne af det indhold, der er leveret til dig, eller som vises på dette websted, og du må heller ikke bruge noget sådant indhold i forbindelse med en virksomhed eller kommerciel foretagende.

SALGSBETINGELSER
Ved at afgive en ordre tilbyder du at købe et produkt og er underlagt følgende vilkår og betingelser: Alle ordrer afhænger af tilgængelighed og bekræftelse af ordreprisen. Sendetider kan variere afhængigt af tilgængelighed og med forbehold for eventuelle forsinkelser som følge af postforsinkelser eller force majeure, som vi ikke er ansvarlige for.

For at gennemføre et køb hos August Berg skal du være over 18 år og have et gyldigt kredit- eller betalingskort udstedt af en bank, der er acceptabel for os. August Berg forbeholder sig retten til at afvise enhver anmodning fra dig. Hvis din ordre accepteres, vil vi informere dig via e-mail, og vi vil bekræfte identiteten af den part, som du har indgået aftale med. Dette vil normalt være August Berg eller kan i nogle tilfælde være en tredjepart. Når der er indgået en kontrakt med en tredjepart, optræder August Berg hverken som agent eller hovedmand, og kontrakten indgås mellem dig selv og denne tredjepart og vil være underlagt de salgsbetingelser, som de leverer dig. Når du foretager en ordre, påtager du dig, at alle oplysninger du giver os, er sande og nøjagtige, at du er en autoriseret bruger af det kredit- eller betalingskort, der bruges til at placere din ordre, og at der er tilstrækkelige midler til at dække omkostningerne ved varerne. Omkostningerne ved udenlandske produkter og tjenester kan svinge. Alle annoncerede priser er underlagt sådanne ændringer.

(A) Vores kontrakt
Når du afgiver en ordre, vil du modtage en bekræftelses-e-mail, der bekræfter modtagelsen af din ordre: denne e-mail vil kun være en bekræftelse og udgør ikke en accept af din ordre. En kontrakt mellem os dannes ikke, før vi sender dig en bekræftelse via e-mail på, at de varer, du bestilte, er sendt til dig. Kun de varer, der er anført i den bekræftelses-e-mail, der blev sendt på afsendelsestidspunktet, vil blive inkluderet i den indgåede kontrakt.

(B) PRIS OG TILGÆNGELIGHED
Selvom vi forsøger at sikre, at alle detaljer, beskrivelser og priser, der vises på dette websted, er korrekte, kan der opstå fejl. Hvis vi opdager en fejl i prisen på varer, du har bestilt, vil vi informere dig om dette så hurtigt som muligt og give dig muligheden for at bekræfte din ordre til den rigtige pris eller annullere den. Hvis vi ikke kan kontakte dig, behandler vi ordren som annulleret. Hvis du annullerer, og du allerede har betalt for varerne, modtager du en fuld refusion.

Leveringsomkostninger opkræves derudover; disse ekstra gebyrer vises tydeligt, hvor det er relevant og bliver inkluderet i 'Samlede omkostninger'.

(C) BETALING
Når vi modtager din ordre, udfører vi en standard godkendelseskontrol på dit betalingskort for at sikre, at der er tilstrækkelige midler til at gennemføre transaktionen. Dit kort debiteres, når godkendelsen er modtaget. Pengene, der modtages ved debitering af dit kort, behandles som et depositum mod værdien af de varer, du ønsker at købe. Når varerne er sendt, og du har modtaget en bekræftelses-e-mail, skal de betalte beløb, der betales som depositum, bruges som vederlag for værdien af de varer, du har købt, som anført i bekræftelses-e-mailen.

LEVERING
Vi sigter mod at levere produktet til dig på det leveringssted, du anmoder om i din ordre, ligesom vi sigter mod at levere til leveringstiden angivet af os ved din ordreudtjekning (som opdateret i ordrebekræftelsen).

Vi giver dig besked, hvis vi forventer at være ude af stand til at overholde vores estimerede leveringsdato, men i det omfang det er tilladt i henhold til lov, er vi ikke ansvarlige over for dig for tab, forpligtelser, omkostninger, skader, gebyrer eller udgifter, der måtte opstå på grund af for sen levering.

Ved levering af produktet kan det være nødvendigt, at du underskriver. Du kan kontakte August Bergs kundeservice i tilfælde af fejl, mangler eller skader. Du skal være i stand til at levere de dokumenter, der er leveret sammen med produktet, efter anmodning.

Vær opmærksom på, at der kan være steder, hvor det ikke er muligt for os at levere til, i hvilke tilfælde vi vil informere dig om at bruge de kontaktoplysninger, du giver os, når du foretager din ordre og sørge for annullering af ordren eller levering til en alternativ leveringsadresse. DEN HER SÆTNING GIVER IKKE MENING

Vi leverer i vores standardemballage. Gaveindpakning er ikke tilgængelig for August Berg i øjeblikket.

Al risiko knyttet til Produktet overføres til dig ved levering, bortset fra de tilfælde hvor levering er forsinket på grund af overtrædelse af dine forpligtelser i henhold til en kontrakt (for eksempel se 7.8 nedenfor), skal risikoen overgå på det tidspunkt, hvor levering ville have fundet sted, men for din overtrædelse. <-FORSTÅR IKKE DENNE SÆTNING Fra det tidspunkt hvor risikoen går over til dig, er vi ikke ansvarlig for tab eller ødelæggelse af produktet. Enhver overtrædelse af dine forpligtelser kan påvirke din evne til at handle på August Berg i fremtiden.

Hvis du ikke er tilgængelig til at modtage levering eller afhentning, kan vi efterlade et kort, der giver dig instruktioner om afhentning af din ordre.

Hvis levering eller afhentning er forsinket gennem dit urimelige afslag på at acceptere levering, eller hvis du ikke (inden for to uger efter vores forsøg på at levere produktet til dig) accepterer levering eller at hente produktet fra transportøren, kan vi (uden at påvirke nogen anden ret eller et middel, der er tilgængeligt for os) gøre en af eller begge af følgende:

1. Tillægge dig gebyr og andre omkostninger, der med rimelighed pådrages os; eller

2. Gøre at produktet ikke længere er tilgængeligt til levering eller afhentning og underrette dig om, at vi øjeblikkeligt annullerer den gældende kontrakt, i hvilket tilfælde vi refunderer dig eller dit kredit- eller betalingskortselskab alle penge, der allerede er betalt til os i henhold til kontrakten, med fradrag af vores rimelige administrationsgebyrer (inklusiv omkostninger for forsøg på at levere og derefter returnere produktet, og eventuelle lageromkostninger som omhandlet i ovennævnte periode).

Du anerkender, at produkterne er standard og ikke skræddersyet til at passe til de særlige krav, du måtte have.

RETURNERING OG BETALING
Alle returneringer er underlagt den endelige beslutning truffet af August Berg. Retur accepteres ikke, hvis August Berg betragter produktet som:

1. Ikke længere i salgbar stand
2. Brugt
3. Ikke relevant for vores returpolitik

Ovenstående vil være baseret på August Bergs bedømmelse. Vi kan på ethvert tidspunkt ændre vores returpolitik uden forudgående varsel til kunderne.

GARANTI
August Berg Pte Ltd garanterer dit ur mod defekter i materialer og udførelse under garantibetingelserne fra købsdatoen. Garantidækningen er baseret på det individuelle brand, der kan ændres af August Berg. Garantien gælder for alle ure solgt under August Berg, medmindre andet er angivet.

Garantien dækker følgende komponenter: urbevægelse, hænder og urskive. Hvis en dækket komponent er defekt i materialer eller udførelse i garantiperioden under normal brug, vil August Berg efter bedste evne fikse uret. Derudover leveres uret med gratis batteriudskiftning i dækningsperioden underlagt betingelserne. En kopi af kvitteringen eller forhandlerstemplet kræves for bevis på købet.

Garantien dækker ikke:
1. Batteri, etui, krystal, rem eller armbånd
2. Skader, der skyldes forkert håndtering, manglende pleje, ulykker eller normalt slid
3. Vandskade, medmindre det er markeret som "vandafvisende" (vandskade på læderrem er under ingen omstændigheder underlagt garanti)

Garantien er ugyldig, hvis uret er blevet beskadiget ved uheld, uagtsomhed, uautoriseret service eller andre faktorer, der ikke skyldes fejl i materialer eller udførelse.

(A) BATTERIUDSKIFTNING
August Berg Pte Ltd leverer gratis batteriudskiftning efter eget skøn. Denne service kan fjernes eller ændres uden forudgående varsel til kunderne.

August Berg påtager sig ikke ansvaret for skader forårsaget af produktet på grund af udskiftning af batteriet.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Det materiale, der vises på dette websted, leveres uden nogen garantier, betingelser eller garantier for dets nøjagtighed. Medmindre andet udtrykkeligt er anført i modsætning til det fulde omfang, som loven tillader August Berg og dets leverandører, udelukker indholdsudbydere og annoncører hermed udtrykkeligt alle betingelser, garantier og andre vilkår, som ellers kan være impliceret ved lov, fælles lov eller kapitallov og skal ikke være ansvarlig for skader overhovedet, herunder men uden begrænsning til direkte, indirekte, specielle, følgeskader, tilfældige skader eller skader for tab af brug, overskud, data eller andre immaterielle forhold, skade på goodwill eller omdømme eller omkostningerne af anskaffelse af substitutionsgods og -tjenester, der opstår som følge af eller relateret til brug, manglende evne til at bruge, ydeevne eller fejl på dette websted eller de tilknyttede websteder og ethvert materiale der er sendt derpå, uanset om sådanne skader var forudseelige eller opstår i kontrakt, egenkapital, restitution, ved lov, ved almindelig lov eller på anden måde. Dette påvirker ikke August Bergs erstatningsansvar for død eller personskade, der opstår som følge af uagtsomhed, svigagtig fejlagtig repræsentation, forkert gengivelse af et grundlæggende anliggende eller andet ansvar, der ikke kan udelukkes eller begrænses i henhold til gældende lov.

LINKS TIL DENNE WEBSITE
Du kan linke til vores startside, forudsat at du gør det på en måde, der er retfærdig og lovlig og ikke skader vores omdømme eller drager fordel af det, men du må ikke oprette et link på en sådan måde, at det antyder nogen form for tilknytning uden først at blive godkendt af os. Du må ikke oprette et link fra et websted, der ikke ejes af dig. Dette websted må ikke indrammes på noget andet sted, og du må heller ikke oprette et link til nogen del af dette websted bortset fra hjemmesiden. Vi forbeholder os ret til at tilbagekalde linktilladelse uden varsel.

Ansvarsfraskrivelse med hensyn til ejerskab af varemærker, billeder af personligheder og tredjeparts copyright

Bortset fra, hvor det udtrykkeligt er omtalt overfor det modsatte, er alle personer (inklusive deres navne og billeder), tredjeparts varemærker og indhold, tjenester og/eller placeringer på dette websted på ingen måde tilknyttet August Berg, og du skal ikke stole på eksistensen af en sådan forbindelse eller tilknytning. Eventuelle varemærker/navne, der vises på dette websted, ejes af de respektive varemærkeejere. Når der henvises til et varemærke eller brand, bruges det udelukkende til at beskrive eller identificere produkterne og tjenesterne og er på ingen måde en påstand om, at sådanne produkter eller tjenester er godkendt af eller forbundet til August Berg.

SKADESLØSHOLDELSE
Du accepterer at skadesløsholde og forsvare August Berg, dets direktører, ansatte, konsulenter, agenter og tilknyttede virksomheder fra ethvert og alle tredjeparts krav, erstatningsansvar, skader og/eller omkostninger (herunder, men ikke begrænset til, juridisk gebyrer) som følge af din brug af dette websted eller din overtrædelse af servicevilkårene.

VARIATION
August Berg har når som helst og uden forudgående varsel ret til at ændre, fjerne eller ændre Tjenesterne og/eller enhver side på dette websted.

INVALIDITET
Hvis en del af Servicevilkårene ikke kan håndhæves (inklusive en bestemmelse, hvor vi udelukker vores ansvar over for dig), vil effekten af nogen anden del af Servicevilkårene ikke blive påvirket af alle andre klausuler, der forbliver i fuld kraft og virkning. Så vidt det er muligt, hvor enhver klausul/underklausul eller del af en klausul/underklausul kan opdeles for at gøre den resterende del gyldig, fortolkes klausulen i overensstemmelse hermed. Alternativt er du enig i, at klausulen skal rettes og fortolkes på en sådan måde, at den ligner den oprindelige betydning af klausulen/underklausulen, som det er tilladt ved lov.

KLAGER
Vi anvender en klagebehandlingsprocedure, som vi vil bruge til at forsøge at løse problemer, når de først opstår. Fortæl os, hvis du har nogen klager eller kommentarer.

DISPENSATION
Hvis du overtræder disse betingelser, og vi ikke griber ind, har vi stadig ret til at bruge vores rettigheder og retsmidler i enhver anden situation, hvor du overtræder disse betingelser.

HELE AFTALEN
Ovenstående servicevilkår udgør parternes fulde aftale og erstatter alle foregående og samtidige aftaler mellem dig og August Berg. Ethvert afkald på enhver bestemmelse i Servicevilkårene vil kun være effektiv, hvis den er skriftlig og underskrevet af en direktør for August Berg Pte Ltd.