Magnus Jørgensen, Designer, August Berg

Magnus, som er kendt for sin rene og minimalistiske æstetik, er uddannet instrumentbygger og industriel designer med en karriere, der spænder over 25 år. Magnus specialiserer sig i funktionelt og æstetisk dansk design og har samarbejdet med flere prominente, internationale danske brands, herunder Arne Jacobsen-armbåndsure, som var en større opgave, der markerede hans omdømme som en værdsat dansk urdesigner.

Han er en passioneret, nysgerrig og kreativ sjæl, og i hans seneste kunstneriske samarbejde - August Bergs Serenity-kollektion, blev et nyt klassisk look født. Urene er inspireret af den stærke danske klassiske designtradition, kombineret med et moderne vintage-twist.

"Jeg er henrykt over at have fået denne mulighed for at skabe en ny designklassiker for August Berg og ikke mindst dele den med verden. August Bergs brandprofil vækker genklang hos mig. Den formidler det aktuelle og vigtige budskab om at træffe bevidste valg med vores tid, for os selv og verden omkring os", udtaler Magnus Jørgensen.

Magnus' portfolie tæller en stilling som kreativ direktør for Rosendahl Design Group for Holmegaard, Arne Jacobsen og Kay Bojesen. Derudover har Magnus også arbejdet som designudvikler for Republic of Fritz Hansen. I alle stillinger har han opnået kommerciel succes, designanerkendelse samt prestigefyldte priser.