Anders Peter Juel Sauerberg, Grundlægger og CEO for August Berg

I 2004 startede grundlæggeren af August Berg, Anders Peter, Norbreeze Group sammen med sin partner Anne med at introducere minimalistiske, men funktionelle ure til Asien.

Siden da, har Norbreeze med succes distribueret og opstartet adskillige brands på tværs af Asien. Denne erfaring har givet en dyb forståelse af asiatisk kultur i tillæg til deres forståelse af deres europæiske arv.

Ny begynder et nyt kapitel: Skabelsen af August Berg–ure designet til at inspirere og minde os om at tage bevidste valg med vores tid. Denne værdsættelse af den tid, vi harm og hvad vi vælger at bruge den på, kalder Anders Peter for Timefulness.

August Berg er meget mere end et urmærke, og vi gør os umage for gøre en forskel i folks liv. Derfor støtter vi Human Practice Foundation hver eneste gang, vi sælger et ur. Human Practice Foundation bygger skoler til børn i nogle af de mest tyndtbefolkede områder i Asien og Afrika.

Gennem August Berg håber Anders Peter på at kunne være en fortaler for Timefulness og samtidig give noget tilbage til samfundet.