Anders Peter Juel Sauerberg, Founder and CEO of August Berg ​

 
Anders Peter Juel Sauerberg, Grundlægger og CEO af August Berg

I 2004 startede grundlæggeren af August Berg, Anders Peter, Norbreeze Group med hans partner Anne og introducerede minimalistiske, men funktionelle ure til Asien.

Siden da, har Norbreeze succesfuldt distribueret og opstartet adskillige brands på tværs af Asien. Denne erfaring har givet en dyb forståelse af asiatisk kultur i tillæg til deres forståelse af deres europæisk arv.

Ny begynder et nyt kapitel: Skabelsen af August Berg – ure designet til at inspirere og minde os om at tage bevidste valg med vores tid. Denne værdsættelse af den tid, vi har og hvad vi vælger at bruge den på, kalder Anders Peter for Timefulness.

August Berg er meget mere end et urmærke, og vi gør os umage for gøre en forskel i folks liv. Derfor støtter vi Human Practice Foundation hver eneste gang, vi sælger et ur. Human Practice Foundation bygger skoler til børn i nogle af de mest tyndtbefolkede områder i Afrika.

Gennem August Berg håber Anders Peter på at kunne være en fortaler for Tidsfuldhed og samtidig give tilbage til samfundet.