TIMEFULNESS

August Berg blev grundlagt af den danske iværksætter og specialist i detailhandel Anders Peter Juel Sauerberg og er designet af den kendte danske designer Magnus Jørgensen.

August Berg er baseret på den inspirerende tanke om at skifte fra at tænke på uret som en stressende tidstæller til en positiv, aktiv inspiration til at bruge tid på de ting, der skaber energi, mening og glæde i livet. Denne påskønnelse af tiden, vi har - og hvad vi vælger at gøre med den, er afgørende. Hos August Berg kalder vi det Timefulness.


FORTÆLLINGEN OM AUGUST BERG

Anders Peter er inspireret af sin søn, Carl August, til at tro på, at tiden er den bedste gave, man kan give sig selv og andre. August Berg ønsker at inspirere andre til at koble sig fra allestedsnærværende folk, der spilder tiden, og genoprette forbindelse til det, der virkelig betyder noget for dig og dine værdier. Hvert August Berg-ur fungerer således som en ivrig påmindelse om at leve bevidst, være fuldt til stede for dem, du elsker, og om at opnå de drømme, du tør og turde drømme om. August Berg er mere end et urmærke og stræber efter at gøre en positiv forskel i andres liv. Med hvert solgt ur giver August Berg 6 måneders kvalitetsuddannelse, og med 20.000 solgte ure vil August Berg bygge en skole for børn i lokalsamfund i det landlige Afrika gennem Human Practice Foundation.


“Som brand går August Berg ind for at leve bevidst og få mest muligt ud af, hvordan vi bruger vores tid. Målet er at sende et signal gennem ur- og smykkeindustrien ved at flytte fokus fra eksterne værdier til interne værdier. Jeg brænder for at integrere tanken om timefulness - nærvær - i alt, hvad jeg gør. Som far, iværksætter, ægtemand såvel som indvendigt er det vigtigt, at jeg finder balancen i at fortsætte med at præstere på højeste niveau uden at gå på kompromis med de ting og forhold, der repræsenterer mine sande værdier. Det gør jeg ved konstant at arbejde mod at leve i timefulness,” siger Anders Peter Juel Sauerberg, administrerende direktør og grundlægger af August Berg.


Vores Manifest

Moderne liv gør tiden til din hårdeste kritiker. Målet for, hvor hurtigt og hvor meget du har gjort. Det endeløse pres om 'at præstere’, er et uendeligt, uopfyldeligt mål. Men tiden er ikke fjenden, tiden er en gave. Dette er essensen i ​​Timefulness. At være til stede i nuet. At skabe forbindelse. At dele. At være tilfreds. At følge din lidenskab med selvtillid og formål. Timefulness.

At være til stede i nuet. At skabe forbindelse. At dele. At være tilfreds. At følge din lidenskab med selvtillid og formål. Timefulness.

Tiden er en gave - omfavn den.

Vores Nordstjerne

Tiden giver os mulighed for at gøre mere af det, der betyder noget hver eneste dag. Tid er en mulighed, der opfordrer dig til at være bevidst om de valg, du træffer. Valg, som giver dig mulighed for at fokusere på de ting, der er vigtigst for netop dig.

Tid er universel, og samtidig er den din til at definere, forme og give målbevidst mening for dig og dem omkring dig.

Vores Rolle

Nytænkning af urets rolle fra stressende tabt tidstæller til et mål for mulighed. Inspiration til overvejelse af, hvad der virkelig betyder noget - de ting, der giver formål, mening og glæde. Støtte til bevidste valg, der gør det muligt at gøre mere af det, der betyder noget, hvad end det måtte være for det enkelte individ.

Vores Community

Dette er for dem, der tror, at vi kan gøre mere af det, der betyder noget med den tid, vi har. Dem, der finder et formål med at følge den vej, der giver mening i deres liv.
Som inspirerer andre til at søge mere, gøre mere, være mere, med forsikringen om, at du inden for dette fælleskab aldrig vil være alene.
Velkommen til August Berg.