Your cart
Close Alternative Icon

Vores Univers

TIMEFULNESS

August Berg blev grundlagt af den danske iværksætter og detailspecialist Anders Peter Juel Sauerberg og designet af den kendte danske designer Magnus Jørgensen.

August Berg er baseret på den inspirerende tanke om at skifte fra at tænke på uret som en passiv tæller af tabt tid til aktivt at inspirere dig til at bruge tid på de ting, der skaber formål, mening og glæde i dit liv. Denne påskønnelse for den tid, vi har - og hvad vi vælger at gøre med den, er afgørende. Hos august Berg kalder vi det Timefulness.


AUGUST BERGS HISTORIE

Anders Peter er inspireret af sin søn, Carl August, til at tro på, at tiden er den bedste gave, man kan give sig selv og andre. August Berg ønsker at inspirere andre til at koble sig fra allestedsnærværende folk, der spilder tiden, og genoprette forbindelse til det, der virkelig betyder noget for dig og dine værdier. Hvert August Berg-ur fungerer således som en ivrig påmindelse om at leve bevidst, være fuldt til stede for dem, du elsker, og om at opnå de drømme, du tør og turde drømme om. August Berg er mere end et urmærke og stræber efter at gøre en positiv forskel i andres liv. Med hvert solgt ur giver August Berg 6 måneders kvalitetsuddannelse, og med 20.000 solgte ure vil August Berg bygge en skole for børn i lokalsamfund i det landlige Afrika gennem Human Practice Foundation.


“Som brand går August Berg ind for at leve bevidst og få mest muligt ud af, hvordan vi bruger vores tid. Målet er at  sende chokbølger gennem ur- og smykkeindustrien ved at flytte fokus fra eksterne værdier til interne værdier. Jeg brænder for at integrere tanken om timefulness - aktualitet - i alt, hvad jeg gør. Som far, iværksætter, ægtemand såvel som indvendigt er det vigtigt, at jeg finder balancen for at fortsætte med at præstere på højeste niveau uden at gå på kompromis med de ting og forhold, der repræsenterer livets sande værdier. Det gør jeg ved at stræbe efter at leve i timefulness,”
siger Anders Peter Juel Sauerberg, administrerende direktør og grundlægger af August Berg.

Vores manifest

Moderne liv gør tiden til din hårdeste kritiker. Målet for, hvor hurtigt og hvor meget du har gjort. Det endeløse pres 'at gøre' er en uendelig udfordring for opfyldelse. Men tiden er ikke fjenden, tiden er en gave. Dette er essensen af ​​Timefulness.

At være til stede i nuet. At skabe forbindelse. At dele. At være tilfreds. At følge din lidenskab med selvtillid og formål. Timefulness.

Tiden er inde til at leve det liv, du vælger.

Vores Nordstjerne

Tiden giver os mulighed for at gøre mere af det, der betyder noget hver eneste dag.
Tid er en mulighed, der opmuntrer dig til at være opmærksom på de valg, du træffer.

Valg, som giver dig mulighed for at fokusere på de ting, der er vigtigst for dig.

Tid er universel, og samtidig er den din at definere, forme og give målrettet mening for dig og dem omkring dig.

Tiden er en gave - omfavn den.

Vores rolle

Nytænkning af urets rolle fra tæller af tabt tid til et mål for potentiel mulighed. Inspiration til overvejelse af, hvad der virkelig betyder noget - de ting, der giver formål, mening og glæde. Støtte til bevidste valg, der gør det muligt at gøre mere af det, der betyder noget, hvad end det måtte være.

Vores stamme

Dette er for dem, der tror, at vi kan gøre mere af det, der betyder noget med den tid, vi har. Dem, der finder et formål med at følge den vej, der giver mening i deres liv.

Som inspirerer andre til at søge mere, gøre mere, være mere, med forsikringen om, at du inden for denne stamme aldrig vil være alene.

Velkommen til August Berg. Dette er din stamme.